Wat we doen

Concept & Experience

Het grote idee achter het event, de rode draad door het programma. Een indrukwekkend event begin met de ontwikkeling van een krachtig concept, wat verrast en bijblijft. Wij ontwikkelen event concepten die bij blijven, die verrassen en die op alle mogelijke manieren perfect worden doorvertaald, van communicatie tot productie. In lijn met de gestelde doelen, in lijn met het budget.

Wilt u uw bezoekers niet alleen verassen met een mooi programma, maar ook bijzondere ervaring? Wij denken graag mee over de ‘customer experience’; een indrukwekkende, onverwachte beleving. Van de ‘save the date’ tot de bedankbrief. In perfecte symfonie met het programma van de dag.

Programma & Training

Met een goed programma valt of staat een event. Inspirerende sprekers, bijzondere performances en waanzinnige demonstraties, waar uw publiek nog lang over na praat. Maar waar begin je met zoeken? Via dure sprekersbureau’s of toch liever via een eigen netwerk? Het samenstellen van een programma kan veel werk opleveren. Wij hebben een zeer brede ervaring in het samenstellen van programma’s; zoeken naar vernieuwende, inspirerende sprekers waar niet direct iedereen al van heeft gehoord, die perfect op de rest van het programma aansluiten. We kunnen hier in het volledige traject ontzorgen; van de samenstelling van het programma tot de volledige sprekerslogistiek. Daarnaast bieden we vanuit ons zusterbedrijf Talk Like TED, sprekerscoaching aan.

Marketing & Communicatie

Is het noodzakelijk dat uw event kaarten verkoopt? Of is het juist enkel op uitnodiging? Communicatie is voor alle soorten events een wezenlijk onderdeel in de uitvoering. Wij verzorgen de communicatie in breedste zin des woords; van het optuigen van een ‘content strategy’ om het event meer bekendheid te geven, tot het onderhouden van de contacten met de pers, sprekers en daadwerkelijke gasten. Maar ook tijdens het event; het gebruik van event-apps, onside communication en meer.

Hybride Studio & Registratie

Op het eigen kantoor een studio bouwen? Of een van de vele ‘ready to use’ studios over heel Nederland inzetten? Volledig in de huisstijl van de organisatie of het thema? Met toeschouwers fysiek aanwezig of alleen online? Wij werken samen met meer dan 40 prachtige, hybride studio’s over heel Nederland. Van een praktische in-stap studio voor het uitzenden van een webinar, tot volledige 3D virtuele event locaties, volledig in de eigen huisstijl.

Alles onder één dak,
voor een succesvol hybride event!

Volledig ontzorgt door ons, of in samenwerking
voor 'the best of both worlds'.