Wie maakten wij eerder blij?

We zijn ontzettend trots, op een zeer brede kring van blije klanten
https://www.hybrideevent.nl/wp-content/uploads/2021/02/politie-hybride-event.jpg
“Een zeer belangrijke rol gespeeld in het geheel. Het grote succes van deze voor en door politie collega's georganiseerde events, is mede te danken aan het deskundige advies en de schat aan ervaring met het organiseren van vele TED-bijeenkomsten over de hele wereld.”
Politie Nederland
“Inmiddels al meerdere geholpen met het organiseren van een congres. De adviezen hebben de evenementen naar een beduidend hoger niveau gebracht. Het enthousiasme is aanstekelijk en de betrokkenheid is onbegrensd. Wij kijken uit naar nieuwe kansen om samen aan de slag te gaan!”
Ministerie van Defensie
https://www.hybrideevent.nl/wp-content/uploads/2021/02/defensie-hybride-event.jpg
https://www.hybrideevent.nl/wp-content/uploads/2021/02/dsm-hybride-event.jpg
"Has operated as an exceptional and trusted partner for our corporation. Characteristics for their style of working are rapid response, easy to work with and leading where necessary. They have shown outstanding business acumen, while at the same time being an expert at what they do. A rare combination indeed, which builds enormous confidence in a world of high corporate expectations. Their services come with the highest recommendations"
DSM
"Het was een lastige opdracht, maar is gelukt! En wat een enthousiasme!"
Telegraaf Media Groep
https://www.hybrideevent.nl/wp-content/uploads/2021/02/telegraaf-hybride-event.jpg
https://www.hybrideevent.nl/wp-content/uploads/2021/02/abn-amro-online-event.jpg
“Grote betrokkenheid. Professioneel, snel en adequaat in zijn handelen, zeer toegankelijk, deelt hun kennis en netwerk, kortom het is zeker aan te bevelen om met hen te werken”
ABN Amro
“We hebben samen bij Bouwend Nederland de vernieuwing van ledenbijeenkomsten aangepakt. Hun inbreng en adviezen hebben volop inspiratie gebracht en leuke ideeen gegenereerd, die hebben geleid tot een bijzonder succesvol event”
Bouwend Nederland
https://www.hybrideevent.nl/wp-content/uploads/2021/02/bouwend-nederland-online-event.jpg